Ergonomiseren met een exoskelet

Bij Ardexa zijn we toegewijd aan het verbeteren of borgen van de inzetbaarheid van ondernemers die zich via een AOV hebben verzekerd, door innovatieve oplossingen zoals exoskeletten te integreren in het werk. Het is onze missie om het werk daadwerkelijk te verlichten en knelpunten op te lossen, waardoor de ondernemer beter in staat is of blijft om de werktaken uit te voeren.

Onze Aanpak

Wij geloven dat technologie een cruciale rol speelt in het vergroten of het behoud van de arbeidsmogelijkheden. Daarom zetten we in op:

  • Exoskeletten: Deze innovatieve hulpmiddelen ondersteunen en versterken het lichaam, wat leidt tot minder fysieke belasting, hogere productiviteit en betere werkresultaten.
  • Proefplaatsingen: Om de toegevoegde waarde van exoskeletten te demonstreren en vooral te ervaren, bieden wij proefplaatsingen aan. Hierdoor kun je ervaren hoe deze technologie bijdraagt aan een fysieke verlichting en een betere werkervaring.
  • Samenwerking met verzekeraars en klanten: Wij overleggen met verzekeraars en de ondernemer om te zorgen dat de implementatie van exoskeletten optimaal verloopt. Dit omvat het afstemmen van verwachtingen en het realiseren van de meerwaarde voor alle betrokken partijen.
  • Samenwerking met verschillende leveranciers van exoskeletten: Wij overleggen en hebben afspraken met de diverse merkleveranciers. Wij werken bijvoorbeeld met Laevo en Skelex. Het gaat ons om de beste passing.

Neem contact met ons op

Met Ardexa ontdekt u hoe onze arbeidsdeskundigen kunnen ondersteunen bij deze trajecten en implementaties. Wilt u meer weten over hoe wij exoskeletten kunnen integreren in uw werk? Neem contact met ons op voor meer informatie of een adviesgesprek.