Loopbaancoaching

Ardexa biedt zowel werknemers als ondernemers loopbaancoaching. Wij gebruiken hiervoor actuele bronnen, gebruiken gevalideerde instrumenten en zetten onze gespecialiseerde collega’s in voor andere vraagstukken ten behoeve van de gepaste begeleiding.

  • Arbeidsmarktoriëntatietraject
  • TMA
  • Businesscoaching voor ondernemers

Het arbeidsmarktoriëntatietraject is een methode om praktisch te bekijken welke beroepen en / of opleidingsrichtingen goed aansluiten. Middels enkele interesse- en capaciteitentesten, een goede analyse van het arbeids- en opleidingsverleden én een arbeidsdeskundige blik op de belasting van diverse beroepen, bekijken wij welke concrete richtingen, beroepen en vacatures geschikt zijn. Een arbeidsmarktoriëntatietraject neemt ongeveer 3-4 sessies in beslag.

De TMA Talenten Motivatie Analyse is bijzonder geschikt bij onder meer: Ondersteuning bij re-integratie, beroepskeuze, loopbaanontwikkeling, outplacement en reorganisaties. TMA beschrijft de persoonlijkheid op meerdere vlakken in positieve zin, waarbij de nadruk ligt op talenten en het potentieel van een cliënt. 

De cliënt ontvangt een talentenanalyse welke hij/zij online thuis kan invullen. Vervolgens wordt een talentenrapportage opgesteld, waaruit het competentieprofiel inzichtelijk wordt. In een vervolggesprek gaan wij samen met de cliënt nader in op de uitslagen van de analyse om zo het beeld compleet te maken.

Wilt u meer weten?

Vul het fomulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.